Herhalingscursus BHV Brand en Ontruiming

Doel:

BHV Cursus brandblusser

BHV Cursus brandblusser

Het opfrissen en uitbreiden van de kennis en vaardigheden op het gebied van: de algemene hulpverleningsregels; alarmeren met de (communicatie) middelen die in het bedrijf worden gebruikt; het beperken van een beginnende brand en deze te bestrijden; ontruimen volgens de algemene ontruimingsprocedure.

Vooropleiding

Cursus BHV Basis Brand en Ontruiming

Inhoud

Herhalen van algemene regels voor eerste hulp: benaderen van een slachtoffer, uitwendige wonden en brandwonden, (ernstig) uitwendig bloedverlies & shock, botbreuken en oogletsels, grepen van Rautek en Heimlich, stoornissen in ademhaling, bewustzijn en circulaties (incl. reanimatie en AED) en het aanbrengen van wonddrukverband en wondsnelverbanden.

Benodigdheden

Geldig paspoort of ID-bewijs

Let op: in verband met gewijzigde privacywetgeving per 1 januari 2018 is het niet meer toegestaan om een kopie van een identiteitskaart, paspoort of rijbewijs in te nemen. We willen u dan ook vriendelijk, doch zéér dringend, verzoeken om de kandidaat gegevens zo accuraat mogelijk aan te leveren. Punten van aandacht in deze zijn: voorletters (bijna altijd meer dan 1!) en geboorteplaats (gelijk aan originele paspoort of ID-bewijs). Wanneer gegevens uiteindelijk foutief op een pasje of in het centraal diploma register staan, kan dat betekenen dat een kandidaat bij een opdracht en/of aan de poort wordt geweigerd en de werkzaamheden waarvoor hij ter plaatse komt niet uit kan/mag uitvoeren!

Prijs

€ 119,00