Doel/Purpose

Deze cursus is bestemd voor de medewerkers, die in het kader van het bedrijfsnoodplan belast zijn met inzetten en coördineren van de BHV-organisatie. Het doel van deze cursus is BHV’ers in staat stellen leiding te geven aan een team bedrijfshulpverleners.

Vooropleiding/
Prior education

Bedrijfshulpverlener Basis

Inhoud/Content

De bedrijfshulpverlening en de ploegleider; wettelijke basis voor de BHV; BHV plan en ontruimingsprocedures/instructies; taken van de BHV; de externe hulpverleningsdiensten.

Werken met scenario’s; scenario’s die in elk bedrijf kunnen voorkomen; verloop van een incident en de rol van de ploegleider; voorbeelden van scenario’s.

Leiding geven aan de BHV-inzet; veiligheid voorop; aandachtspunten bij het leidinggeven; afronden van de inzet.

Alarmerings- en communicatiemiddelen; meldontvanger; ontruimingsinstallaties; (mobiele)telefoons; DECT-telefoons; portofoons.

Benodigdheden/
Necessities

Geldig paspoort of ID-bewijs

Let op: in verband met gewijzigde privacywetgeving per 1 januari 2018 is het niet meer toegestaan om een kopie van een identiteitskaart, paspoort of rijbewijs in te nemen. We willen u dan ook vriendelijk, doch zéér dringend, verzoeken om de kandidaat gegevens zo accuraat mogelijk aan te leveren. Punten van aandacht in deze zijn: voorletters (bijna altijd meer dan 1!) en geboorteplaats (gelijk aan originele paspoort of ID-bewijs). Wanneer gegevens uiteindelijk foutief op een pasje of in het centraal diploma register staan, kan dat betekenen dat een kandidaat bij een opdracht en/of aan de poort wordt geweigerd en de werkzaamheden waarvoor hij ter plaatse komt niet uit kan/mag uitvoeren!

Prijs/Price

Tijdsduur: 2 dagen

€ 450,00

Inclusief koffie/ thee, lunch, cursusmateriaal en certificaat.

Data in overleg. Stuur een email naar opleidingen@krosbv.nl