Safety officer

Onder brandwacht verstaan wij mensen met een Rijksdiploma Brandwacht, in de meeste gevallen aangevuld met Onderbrandmeester of Brandmeester papieren. Dit is een bewuste keuze, omdat wij ervan overtuigd zijn dat brandweermensen meer het besef hebben van veiligheid, waardoor de handelingen die zij moeten verrichten ook weloverwogen genomen worden.

Wij hebben de mogelijkheid om onze brandwachten breed in te zetten, omdat ze voorzien zijn van o.a. de volgende certificaten: Gasmeten (Nogepa 1.4), H2S (Nogepa 0.8), Mangatwacht (SSVV risico hoog) en VCA Basis of VOL. Mocht het nodig zijn, dan kunnen wij ook ademluchtapparatuur meeleveren, zodat u daar ook geen omkijken naar heeft. Bij grotere klussen zorgen wij ervoor dat er een projectleider meegaat om de eerste aanzet te regelen.

Voor offshore hebben onze medewerkers de volgende certificaten:

Basic Offshore inclusief HUET (Nogepa 0.5, OLF en OPITO), Medische offshorekeuring incl. ademlucht, Rescue Fire fighting (Nogepa 2.6), HLO (Nogepa 1.1), First Aid Offshore (Nogepa 2.2), Banksman (Nogepa 1.9) en VCA basis of VOL.

media detachering1

Reacties gesloten.