Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Advanced Fire Fighting Refresher Groningen

9 juni, 2020 - 10 juni, 2020

Advanced Fire Fighting

Advanced Fire Fighting

Op locatie in Groningen bieden wij de Advanced Fire Fighting refresher cursus aan.

De KROS Advanced Fire Fighting Refresher is de herhalingstraining van de KROS Advanced Fire Fighting training

Vooropleiding

Inhoud/Content

Theorie van het herkennen en bestrijden van brand; inspectie en onderhoud van blusmiddelen, blusinstallatie en uitrusting; leidinggeven bij de brandbestrijding; leidinggeven bij brandoefeningen; het zoeken naar- en het redden van slachtoffers; herkennen van gevaarlijke stoffen en praktijkoefeningen in scheepsbrandbestrijding en leidinggeven

Benodigdheden

ID-bewijs, monsterboekje, geldig en erkend medisch certificaat voor de Zeevaart, geldig Advanced Fire Fighting certificaat, werkschoenen en zwemkleding/handdoek.

Let op: in verband met gewijzigde privacywetgeving per 1 januari 2018 is het niet meer toegestaan om een kopie van een identiteitskaart, paspoort of rijbewijs in te nemen. We willen u dan ook vriendelijk, doch zéér dringend, verzoeken om de kandidaat gegevens zo accuraat mogelijk aan te leveren. Punten van aandacht in deze zijn: voorletters (bijna altijd meer dan 1!) en geboorteplaats (gelijk aan originele paspoort of ID-bewijs). Wanneer gegevens uiteindelijk foutief op een pasje of in het centraal diploma register staan, kan dat betekenen dat een kandidaat bij een opdracht en/of aan de poort wordt geweigerd en de werkzaamheden waarvoor hij ter plaatse komt niet uit kan/mag uitvoeren!

Prijs

€ 895,00 inclusief koffie/ thee en lunch.

Locatie

Groningen

Organisator

Kros BV
Telefoon:
0593-540920
Site:
https://krosbv.nl

Locatie

Groningen

Organisator

Kros BV
Telefoon:
0593-540920
Site:
https://krosbv.nl