Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

BHV Basis B en O Groningen

18 maart, 2020

Bedrijfshulpverlener Basis Brand en Ontruiming

Doel
Na het volgen van deze opleiding is men in staat om de algemene hulpverleningsregels toe te passen, te alarmeren met de (communicatie) middelen die in het bedrijf worden gebruikt en te ontruimen volgens de algemene ontruimingsprocedure.

Vooropleiding
Geen

Inhoud
Het alarmeren van de BHV, de algemene hulpverleningsregels, brand en de gevaren bij brand, de taak van de BHV-er bij een brand en ontruiming. Gebruik van blustoestellen zoals een brandslanghaspel, blusdekens en draagbare blustoestellen. Verder de voorbereiding van een ontruiming, voorzieningen en middelen om een ontruiming veilig te laten verlopen en opvang/ informeren van de externe hulpverleningsdiensten.

Benodigdheden
Geldig paspoort of ID-bewijs

Let op: in verband met gewijzigde privacywetgeving per 1 januari 2018 is het niet meer toegestaan om een kopie van een identiteitskaart, paspoort of rijbewijs in te nemen. We willen u dan ook vriendelijk, doch zéér dringend, verzoeken om de kandidaat gegevens zo accuraat mogelijk aan te leveren. Punten van aandacht in deze zijn: voorletters (bijna altijd meer dan 1!) en geboorteplaats (gelijk aan originele paspoort of ID-bewijs). Wanneer gegevens uiteindelijk foutief op een pasje of in het centraal diploma register staan, kan dat betekenen dat een kandidaat bij een opdracht en/of aan de poort wordt geweigerd en de werkzaamheden waarvoor hij ter plaatse komt niet uit kan/mag uitvoeren!

€ 165,00

Locatie

Groningen

Organisator

Kros BV
Telefoon:
0593-540920
Site:
https://krosbv.nl

Locatie

Groningen

Organisator

Kros BV
Telefoon:
0593-540920
Site:
https://krosbv.nl