Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

BHV Basis Groningen

6 oktober, 2020 - 7 oktober, 2020

Doel
Deze cursus is bestemd voor iedereen die operationeel deel uitmaakt van de BHV organisatie. Het doel van deze cursus is het leren verlenen van eerste hulp, het alarmeren en evacueren van alle medewerkers en samenwerken met de externe hulpdiensten. Na het volgen van de opleiding bedrijfshulpverlening is men in staat om: intern en extern te alarmeren, de ongeval plaats te beveiligen, een slachtoffer over een korte afstand te verplaatsen, spoedeisende en niet-spoedeisende eerste hulp toe te passen, slachtoffers kundig over te dragen aan de professionele hulpverlening, te alarmeren met de (communicatie) middelen die in het bedrijf worden gebruikt en te ontruimen volgens de algemene ontruimingsprocedure.

Inhoud
Algemene regels voor het verlenen van eerste hulp: benaderen van het slachtoffer, spoedeisende- en niet-spoedeisende eerste hulp, uitwendige wonden, oogletsels, kneuzingen en verstuikingen, botbreuken, ontwrichtingen en wervelletsels, brandwonden, reanimatie en gebruik AED. Overige spoedeisende eerste hulp zoals verslikking, shock, angina pectoris, hartinfarct, beroerte, epileptische aanvallen, suikerziekte of diabetes en hersenschudding. En verder nog brand en de gevaren bij brand, de taak van de BHV-er bij een brand en ontruiming, gebruik van blustoestellen en brandslanghaspel, blusdekens, voorbereiding van een ontruiming, voorzieningen en middelen om een ontruiming veilig te laten verlopen en opvang van de externe hulpverleningsdiensten.

Benodigdheden
Geldig paspoort of ID-bewijs

Let op: in verband met gewijzigde privacywetgeving per 1 januari 2018 is het niet meer toegestaan om een kopie van een identiteitskaart, paspoort of rijbewijs in te nemen. We willen u dan ook vriendelijk, doch zéér dringend, verzoeken om de kandidaat gegevens zo accuraat mogelijk aan te leveren. Punten van aandacht in deze zijn: voorletters (bijna altijd meer dan 1!) en geboorteplaats (gelijk aan originele paspoort of ID-bewijs). Wanneer gegevens uiteindelijk foutief op een pasje of in het centraal diploma register staan, kan dat betekenen dat een kandidaat bij een opdracht en/of aan de poort wordt geweigerd en de werkzaamheden waarvoor hij ter plaatse komt niet uit kan/mag uitvoeren!

€ 249,00 Inclusief koffie/ thee, lunch, cursusmateriaal en certificaat.

Boek de cursus BHV Basis online.

Meer informatie?  Bel/mail ons.

Locatie

Groningen

Organisator

Kros BV
Telefoon:
0593-540920
Site:
https://krosbv.nl

Locatie

Groningen

Organisator

Kros BV
Telefoon:
0593-540920
Site:
https://krosbv.nl