Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

NOGEPA 1.4 Measuring Gas

14 september, 2020

- €325

Deze cursus is voor iedereen die de atmosfeer op verdachte werkplekken moet meten en hun leidinggevenden, toezichthouders en de verstrekkers van werkvergunningen. De cursist leert de theorie en praktijk over hoe de luchtsamenstelling op een werkplek effectief gemeten dient te worden. Er wordt ook geleerd hoe aan de hand van de meetuitkomsten correct advies gegeven wordt over de benodigde veiligheidsmaatregelen om veilig te werken in de gemeten atmosfeer.

Vooropleiding:
Geen vooropleiding nodig.

Inhoud:
Theorie gasmeet strategieën, meetprincipes, procedures en regels; diverse soorten meet- en detectieapparatuur; interpreteren van gegevens; vervolgacties; veiligheidsvoorzieningen en persoonlijke beschermingsmiddelen; praktijk door het uitvoeren van diverse opdrachten.

Benodigdheden:
ID-bewijs, Personal Safety Logbook, PBM’s: veiligheidskleding, veiligheidsschoenen, helm, veiligheidsbril.

Let op: in verband met gewijzigde privacywetgeving per 1 januari 2018 is het niet meer toegestaan om een kopie van een identiteitskaart, paspoort of rijbewijs in te nemen. We willen u dan ook vriendelijk, doch zéér dringend, verzoeken om de kandidaat gegevens zo accuraat mogelijk aan te leveren. Punten van aandacht in deze zijn: voorletters (bijna altijd meer dan 1!) en geboorteplaats (gelijk aan originele paspoort of ID-bewijs). Wanneer gegevens uiteindelijk foutief op een pasje of in het centraal diploma register staan, kan dat betekenen dat een kandidaat bij een opdracht en/of aan de poort wordt geweigerd en de werkzaamheden waarvoor hij ter plaatse komt niet uit kan/mag uitvoeren!

Tijdsduur : 1 dag
€ 325,00

Inclusief koffie/ thee, lunch, NOGEPA registratiekosten en cursusmateriaal.

Aanmelden NOGEPA 1.4 Measuring Gas.

Meer informatie?  Bel/mail ons.

Locatie

Wijster
Weegbrugweg 4
Wijster, 9418TS Nederland
Telefoon:
0593-540920
Site:
https://krosbv.nl

Organisator

Kros BV
Telefoon:
0593-540920
Site:
https://krosbv.nl

Locatie

Wijster
Weegbrugweg 4
Wijster, 9418TS Nederland
Telefoon:
0593-540920
Site:
https://krosbv.nl

Organisator

Kros BV
Telefoon:
0593-540920
Site:
https://krosbv.nl