Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Member Rescue and Fire Fighting Team NOGEPA 2.6B / Rescue Fire Fighting Team Leader NOGEPA 2.8B

29 juli, 2020 - 30 juli, 2020

Deze combinatietraining is een herhalingstraining van de 2.6A Member Fire-Fighting/ 2.8A Leader Fire-Fighting training. Tijdens de NOGEPA 2.6B Member Fire-Fighting wordt er geoefend met Offshore calamiteiten en acties die door een brandbestrijdings- en reddingsploeg genomen dienen te worden in het geval van een noodsituatie op een offshore installatie. Tijdens de NOGEPA 2.8B Leader Fire-Fighting leert de cursist leiding te nemen bij deze acties.

Vooropleiding:
NOGEPA 2.6A/B, NOGEPA 2.8A/B (geldig certificaat)

Inhoud
Theorie betreffende de rol van leider bij brand en andere noodsituaties; het leggen en onderhouden van adequate communicatielijnen met teamleden en leiding van de installatie of het bedrijf; het verdelen en vastleggen van de taken in de brandbestrijdings- en reddingsploeg; het beoordelen van de prestaties van de teamleden; het evalueren van de juistheid en de werkbaarheid van het brandbestrijdings- en reddingsplan; de kennis van de eisen met betrekking tot onderhoud van de uitrusting en voorraden.
Praktijk door het daadwerkelijk uitvoeren van diverse brandbestrijdings- en reddingsoefeningen.

Theorie betreffende de rol van Brandbestrijdings- en Reddingsploeg bij brand en andere noodsituaties; reageren op alarmen, identificeren van calamiteit en locatie, vaststellen te gebruiken uitrusting en middelen; gebruik van ademluchtapparatuur en ademluchtprocedures; gebruik van communicatiemiddelen; betreden en veilig stellen van het incidentgebied; borgen van de eigen veiligheid tijdens een inzet door altijd een ontsnappingsweg veilig te stellen.
Praktijk door het daadwerkelijk uitvoeren van brandbestrijdings- en reddingsoefeningen, inclusief helikopterincidenten.

Benodigdheden:
ID-bewijs, PSL (Personal Safety Logbook), geldige Medische Offshore keuring incl. ademlucht, veiligheidsschoenen, lange onderkleding voor onder bluspak, schone kleding, handdoek en douchespullen.

LET OP: in verband met gewijzigde privacywetgeving per 1 januari 2018 is het niet meer toegestaan om een kopie van een identiteitskaart, paspoort of rijbewijs in te nemen. We willen u dan ook vriendelijk, doch zéér dringend, verzoeken om de kandidaat gegevens zo accuraat mogelijk aan te leveren. Punten van aandacht in deze zijn: voorletters (bijna altijd meer dan 1!) en geboorteplaats (gelijk aan originele paspoort of ID-bewijs). Wanneer gegevens uiteindelijk foutief op een pasje of in het centraal diploma register staan, kan dat betekenen dat een kandidaat bij een opdracht en/of aan de poort wordt geweigerd en de werkzaamheden waarvoor hij ter plaatse komt niet uit kan/mag uitvoeren!

Prijs
Tijdsduur : 2 dagen

€ 1100,00
Inclusief koffie/ thee, lunch, NOGEPA registratiekosten en cursusmateriaal

Locatie

Wijster
Weegbrugweg 4
Wijster, 9418TS Nederland
Telefoon:
0593-540920
Site:
https://krosbv.nl

Organisator

Kros BV
Telefoon:
0593-540920
Site:
https://krosbv.nl

Locatie

Wijster
Weegbrugweg 4
Wijster, 9418TS Nederland
Telefoon:
0593-540920
Site:
https://krosbv.nl

Organisator

Kros BV
Telefoon:
0593-540920
Site:
https://krosbv.nl