• Doel/PurposeHet doel van de Measering Gas 1.4 cursus is om de deelnemer theoretisch en praktisch te trainen in de werking van het gebruik van gasmeet- en detectieapparatuur, het interpreteren van de meetgegevens en het nemen van de juiste acties.

  De H2S training is een veiligheidstraining verplicht voor personeel (on- en offshore) die in aanraking kunnen komen met H2S gevoelige installaties. Meestal betreft dit medewerkers uit de olie- en gaswinning industrie maar deze training is ook zeer geschikt voor werknemers die werken met o.a. riolen, rioolwaterzuiveringsinstallaties, mestverwerking en afvalverwerking waar mogelijk H2S ontstaat. Het doel van deze training is om deelnemers bewust te maken van de risico’s in werkomgevingen waar het dodelijke H2S (zwavelwaterstof) kan vrijkomen.

  Vooropleiding/
  Prior educationGeen vooropleiding nodig.

  No prior education required.

  Inhoud/ContentCombinatie van Measering Gas NOGEPA 1.4 en H2S NOGEPA 0.8.

  Combination of Measering Gas NOGEPA 1.4 and H2S NOGEPA 0.8.

  Benodigdheden/
  NecessitiesPaspoort of ID-bewijs, Personal Safety Logbook, PBM’s: veiligheidskleding, veiligheidsschoenen, helm, veiligheidsbril.

  Let op: in verband met gewijzigde privacywetgeving per 1 januari 2018 is het niet meer toegestaan om een kopie van een identiteitskaart, paspoort of rijbewijs in te nemen. We willen u dan ook vriendelijk, doch zéér dringend, verzoeken om de kandidaat gegevens zo accuraat mogelijk aan te leveren. Punten van aandacht in deze zijn: voorletters (bijna altijd meer dan 1!) en geboorteplaats (gelijk aan originele paspoort of ID-bewijs). Wanneer gegevens uiteindelijk foutief op een pasje of in het centraal diploma register staan, kan dat betekenen dat een kandidaat bij een opdracht en/of aan de poort wordt geweigerd en de werkzaamheden waarvoor hij ter plaatse komt niet uit kan/mag uitvoeren!.

  ID (passport), Personal Safety Logbook (PSL), personal protection means (clothing, shoes, helmet, safety glasses).

  ATTENTION: due to new privacy legislation from January 1st 2018 it is no longer allowed to take a copy of a passport. We want to ask you kindly to be sure that all the information about your employee is correct and equal to the information in the passport.

  Prijs/Price
  Tijdsduur: 1 dag

  € 375,00

  Inclusief koffie/ thee, lunch, NOGEPA registratiekosten en cursusmateriaal.
  Coffee, tea, lunch, NOGEPA registration and course material included.