Nieuwe website

afbeelding nieuwe websiteSinds vandaag kunt u onze nieuwe website bezoeken.

Achter de schermen is de afgelopen maanden druk gewerkt aan een nieuwe website. De layout is ten opzichte van de ‘oude’ site totaal vernieuwd en de verschillende ‘onderdelen’ van Kros BV komen nu nog duidelijker naar voren. ( opleidingen, detachering en advies )

Ons twitteraccount @KrosBV is nu ook geïntegreerd in de website en het laatste nieuws is op elke pagina rechts in beeld te zien. Op deze manier bent u altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Ons nieuwsarchief heeft ook een metamorfose ondergaan. Het is nu nog makkelijker om oude nieuws berichten terug te vinden.

Ook treft u boven, onder en rechts 3 kleine knopen met het twitter, facebook en youtube logo. Via deze knoppen komt u direct op onze social media pagina’s terecht.

Daarnaast zijn er achter de schermen ook een aantal dingen veranderd. Men kan nu via smartphone of tablet makkelijk nieuwsitems uploaden incl. foto en/of video en de verschillende pagina’s zijn ook ‘op afstand’ aan te passen. Op deze manier blijft onze website altijd up to date!

Genoeg nieuwe items om eens te bekijken dus!

Uiteraard worden er de komende weken nog steeds dingen aangepast om de website helemaal te optimaliseren. Mocht u iets tegenkomen wat naar uw mening niet goed werkt of onduidelijk is, neemt u dan contact met ons op. ( Dit mag natuurlijk ook als u ergens tevreden over bent! )

Bekijk ook eens onze nieuwe ‘video’ sectie met al onze promotiefilmpjes!