NOGEPA 0.6 Blusinstructies

De cursus NOGEPA 0.6 Blusinstructies is voor iedereen die beroepsmatig of privé wil kunnen omgaan met kleine blusmiddelen of voor aangewezen personen die werkzaam zijn op een boorplatform. Na de cursus NOGEPA 0.6 Blusinstructies heeft de cursist inzicht in de soorten branden en past daarvoor de juiste (kleine)blusmiddelen toe.

Vooropleiding:
Geen vooropleiding nodig.

Inhoud:
Theorie kleine blusmiddelen, verbrandingsprocessen, de effecten van de blusmiddelen en methodes, alarmeren zowel intern als extern en praktische blusoefeningen van diverse branden.

Benodigdheden:

LET OP: in verband met gewijzigde privacywetgeving per 1 januari 2018 is het niet meer toegestaan om een kopie van een identiteitskaart, paspoort of rijbewijs in te nemen. We willen u dan ook vriendelijk, doch zéér dringend, verzoeken om de kandidaat gegevens zo accuraat mogelijk aan te leveren. Punten van aandacht in deze zijn: voorletters (bijna altijd meer dan 1!) en geboorteplaats (gelijk aan originele paspoort of ID-bewijs). Wanneer gegevens uiteindelijk foutief op een pasje of in het centraal diploma register staan, kan dat betekenen dat een kandidaat bij een opdracht en/of aan de poort wordt geweigerd en de werkzaamheden waarvoor hij ter plaatse komt niet uit kan/mag uitvoeren!

Meer informatie?  Bel/mail ons.