NOGEPA 1.9A Banksman

NOGEPA 1.9A Banksman

NOGEPA 1.9A Banksman werkzaamheden

De NOGEPA 1.9A Banksman training is voor iedereen die betrokken is bij hijswerkzaamheden op een offshore platform. Na het succesvol afronden van de NOGEPA 1.9A Banksman training is de cursist in staat om bij hijsactiviteiten, in samenwerking met de kraanbestuurder, efficiënt, veilig en verantwoord als banksman op te treden.

Vooropleiding

Geen vooropleiding nodig.

Inhoud/Content

Theorie over verschillende kranen en hijsgereedschappen, over de werkzaamheden en het bijbehorend reglement en over diverse hijsmaterialen en het berekenen hiervan. Daarnaast het veilig aanslaan van lasten, bewustwording van risico’s en gevaren, communiceren via portofoon en/of alarmseinen en het uitvoeren van verschillende praktijkopdrachten.

Benodigdheden
NOGEPA Medische offshore keuring, ID-bewijs, Personal Safety Logbook, PBM’s: veiligheidskleding, veiligheidsschoenen, helm, veiligheidsbril.

LET OP: in verband met gewijzigde privacywetgeving per 1 januari 2018 is het niet meer toegestaan om een kopie van een identiteitskaart, paspoort of rijbewijs in te nemen. We willen u dan ook vriendelijk, doch zéér dringend, verzoeken om de kandidaat gegevens zo accuraat mogelijk aan te leveren. Punten van aandacht in deze zijn: voorletters (bijna altijd meer dan 1!) en geboorteplaats (gelijk aan originele paspoort of ID-bewijs). Wanneer gegevens uiteindelijk foutief op een pasje of in het centraal diploma register staan, kan dat betekenen dat een kandidaat bij een opdracht en/of aan de poort wordt geweigerd en de werkzaamheden waarvoor hij ter plaatse komt niet uit kan/mag uitvoeren!
Prijs/Price

Tijdsduur : 3 dagen

€ 950,00

Inclusief koffie/ thee, lunch, NOGEPA examen- en registratiekosten en cursusmateriaal.