Deze Basic Offshore Safety Introduction NOGEPA 0.5A Offshore Safety Training is een verplichte basistraining voor een ieder die op een offshore installatie gaat werken op de Noordzee. Tijdens de training leert de cursist niet alleen de gevaren te herkennen en hoe te handelen in een noodsituatie, hij/zij ontwikkelt tevens de vaardigheden om Eerste Hulp te verlenen, zichzelf te redden en brand te bestrijden. Voor de veiligheid van alle werknemers is het belangrijk dat men weet hoe men zichzelf en anderen in veiligheid kan brengen wanneer er ongelukken of problemen ontstaan op zee.

Vooropleiding
Geen vooropleiding nodig.

Inhoud

Safety Introduction; Helicopter safety / HUET (Helicopter Underwater Escape Training) incl. EBS; Sea Survival & First Aid; Fire Fighting & Self Rescue.

Benodigdheden
Paspoort of ID-bewijs, PSL (Personal Safety Logbook), geldige medische Offshore keuring.

LET OP: in verband met gewijzigde privacywetgeving per 1 januari 2018 is het niet meer toegestaan om een kopie van een identiteitskaart, paspoort of rijbewijs in te nemen. We willen u dan ook vriendelijk, doch zéér dringend, verzoeken om de kandidaat gegevens zo accuraat mogelijk aan te leveren. Punten van aandacht in deze zijn: voorletters (bijna altijd meer dan 1!) en geboorteplaats (gelijk aan originele paspoort of ID-bewijs). Wanneer gegevens uiteindelijk foutief op een pasje of in het centraal diploma register staan, kan dat betekenen dat een kandidaat bij een opdracht en/of aan de poort wordt geweigerd en de werkzaamheden waarvoor hij ter plaatse komt niet uit kan/mag uitvoeren!

Tijdsduur : 3 dagen

€ 1045,00 + € 45,00 OPITO

Meer informatie? Bel/mail ons.