NOGEPA 2.8A Rescue Fire Fighting Team Leader

De NOGEPA 2.8A  Rescue Fire Fighting Team Leader training is bestemd voor een ieder die is aangewezen als leider van een brand bestrijdings- en reddingsploeg op een offshore mijnbouwinstallatie. Het doel is het theoretisch en praktisch trainen van de cursist in het leidinggeven bij brandbestrijdings- en reddingswerkzaamheden.

Vooropleiding:
NOGEPA 2.6A/B en minimaal 1 jaar ervaring in een offshore fire fighting team.

Inhoud:
Theorie betreffende de rol van leider bij brand en andere noodsituaties; het leggen en onderhouden van adequate communicatielijnen met teamleden en leiding van de installatie of het bedrijf; het verdelen en vastleggen van de taken in de brandbestrijdings- en reddingsploeg; het beoordelen van de prestaties van de teamleden; het evalueren van de juistheid en werkbaarheid van het brandbestrijdings- en reddingsplan; de kennis van de eisen met betrekking tot onderhoud van de uitrusting en voorraden.
Praktijktraining door het daadwerkelijk uitvoeren van diverse brandbestrijdings- en reddingsoefeningen.

Benodigdheden:
Paspoort of ID-bewijs, PSL (Personal Safety Logbook), geldig certificaat NOGEPA 2.6A/B, PBM’s (veiligheidskleding, veiligheidsschoenen).

LET OP: in verband met gewijzigde privacywetgeving per 1 januari 2018 is het niet meer toegestaan om een kopie van een identiteitskaart, paspoort of rijbewijs in te nemen. We willen u dan ook vriendelijk, doch zéér dringend, verzoeken om de kandidaat gegevens zo accuraat mogelijk aan te leveren. Punten van aandacht in deze zijn: voorletters (bijna altijd meer dan 1!) en geboorteplaats (gelijk aan originele paspoort of ID-bewijs). Wanneer gegevens uiteindelijk foutief op een pasje of in het centraal diploma register staan, kan dat betekenen dat een kandidaat bij een opdracht en/of aan de poort wordt geweigerd en de werkzaamheden waarvoor hij ter plaatse komt niet uit kan/mag uitvoeren!

Tijdsduur : 2 dagen
€ 750,00

Inclusief koffie/ thee, lunch, NOGEPA registratiekosten en cursusmateriaal.

Boek de training NOGEPA 2.8A Rescue Fire Fighting Team Leader online.

Meer informatie? Bel/mail ons.