NOGEPA 2.8B Rescue Fire Fighting Team Leader

Deze training is een herhalingstraining en is voor iedereen die in bezit is van een NOGEPA 2.8A Leader Fire-Fighting certificaat. Tijdens deze training wordt er geoefend met Offshore calamiteiten en acties die door een brandbestrijdings- en reddingsploeg genomen dienen te worden in het geval van een noodsituatie op een offshore installatie.

Vooropleiding:
NOGEPA 2.8A/B, NOGEPA 2.6A/B en minimaal 1 jaar ervaring in een offshore fire fighting team.

Inhoud
Theorie betreffende de rol van leider bij brand en andere noodsituaties; het leggen en onderhouden van adequate communicatielijnen met teamleden en leiding van de installatie of het bedrijf; het verdelen en vastleggen van de taken in de brandbestrijdings- en reddingsploeg; het beoordelen van de prestaties van de teamleden; het evalueren van de juistheid en werkbaarheid van het brandbestrijdings- en reddingsplan; de kennis van de eisen met betrekking tot onderhoud van de uitrusting en voorraden en praktijkoefening door het daadwerkelijk uitvoeren van diverse brandbestrijdings- en reddingsoefeningen.

Benodigdheden:
ID-bewijs, Personal Safety Logbook, NOGEPA Medische Offshore keuring incl. ademlucht, geldig certificaat NOGEPA 2.6A/B en NOGEPA 2.8 A/B, PBM’s: veiligheidskleding, veiligheidsschoenen.

LET OP: in verband met gewijzigde privacywetgeving per 1 januari 2018 is het niet meer toegestaan om een kopie van een identiteitskaart, paspoort of rijbewijs in te nemen. We willen u dan ook vriendelijk, doch zéér dringend, verzoeken om de kandidaat gegevens zo accuraat mogelijk aan te leveren. Punten van aandacht in deze zijn: voorletters (bijna altijd meer dan 1!) en geboorteplaats (gelijk aan originele paspoort of ID-bewijs). Wanneer gegevens uiteindelijk foutief op een pasje of in het centraal diploma register staan, kan dat betekenen dat een kandidaat bij een opdracht en/of aan de poort wordt geweigerd en de werkzaamheden waarvoor hij ter plaatse komt niet uit kan/mag uitvoeren!
Prijs
Tijdsduur : 1,5 dag
€ 500,00

inclusief koffie/ thee, lunch, NOGEPA registratie en cursusmateriaal.

Boek de training NOGEPA 2.8B Rescue Fire Fighting Team leader online.

Meer informatie?  Bel/mail ons.