• Op veilige en effectieve wijze omgevingsonafhankelijke adembescherming gebruiken

  Vooropleiding/
  Prior educationMinimaal 18 jaar

  Niet baarddragend

  Inhoud/ContentCursus conform Arbowet of conform SSVV Opleidingen Gids (SOG).

  Benodigdheden/
  NecessitiesID-bewijs, PSL (Personal Safety Logbook), geldige medische keuring incl. ademlucht, veiligheidsschoenen, lange onderkleding voor onder bluspak, schone kleding, handdoek en douchespullen.

  Let op: in verband met gewijzigde privacywetgeving per 1 januari 2018 is het niet meer toegestaan om een kopie van een identiteitskaart, paspoort of rijbewijs in te nemen. We willen u dan ook vriendelijk, doch zéér dringend, verzoeken om de kandidaat gegevens zo accuraat mogelijk aan te leveren. Punten van aandacht in deze zijn: voorletters (bijna altijd meer dan 1!) en geboorteplaats (gelijk aan originele paspoort of ID-bewijs). Wanneer gegevens uiteindelijk foutief op een pasje of in het centraal diploma register staan, kan dat betekenen dat een kandidaat bij een opdracht en/of aan de poort wordt geweigerd en de werkzaamheden waarvoor hij ter plaatse komt niet uit kan/mag uitvoeren!

  Passport, PSL(Personal Safety Logbook), valid medical certificate including breathing apparatus, long underwear, clean clothes, bath towel and shower stuff.

  Prijs/Price