Ons doel: topkwaliteit leveren in veiligheidstrainingen en in detachering.

Over KROS BV

KROS BV werd opgericht in februari 2006 als Kros on- en offshore service en Kros opleidingen. Tegenwoordig kortweg KROS BV. Met maar één doel: topkwaliteit leveren in veiligheidstrainingen en in detachering. In eerste instantie gericht op de offshore maar door het succes wisten ook bedrijven ‘aan land’ het bedrijf steeds vaker te vinden.

Uniek trainingscentrum

Mede dankzij het unieke trainingscentrum in Wijster, het enige in z’n soort in Noord Nederland. Met daarbij drie ruime, compleet ingerichte leslokalen voorzien van wifi. Inmiddels is KROS een begrip in de markt van cursussen/trainingen en detachering. Zowel nationaal als internationaal. Niet alleen cursisten uit binnen- en buitenland maar ook het eigen personeel wordt getraind en opgeleid op het bijzondere trainingscentrum.

Onze missie

Het opzetten van een detachering- en opleidingsbedrijf met een informeel karakter gespecialiseerd in veiligheidspersoneel met een breed scala aan veiligheidsopleidingen. Met een personeelsbestand wat hoog opgeleid is, brede werkervaring heeft en breed inzetbaar is.

Doelstelling: Een eigen opleidingscentrum opzetten met een zeer gevarieerd pakket aan veiligheidsopleidingen en trainingen aanbieden voor de offshore industrie, de maritieme branche, de brandweer en de veiligheidsbranche. Gekenmerkt door hoge kwaliteit en flexibiliteit.

Scroll naar top