TEL beurs 2014 informatie

Zoals beloofd in ons nieuwsbericht van 07-02-2014 plaatsen wij hierbij nog een nieuwsbericht omtrent de Trade Experience Leeuwarden met meer informatie.

U kunt onze stand bezoeken op Dinsdag 18-3-2014 & Woensdag 19-3-2014 tussen 12.00 en 22.00. U kunt ons vinden in stand 5435. 

Adres: WTC Expo, Heliconweg 52, 8914 AT Leeuwarden

Onderstaand treft u nog informatie aan omtrent de entree en het aanmelden hiervoor.

Ontmoeten, inspireren en zakendoen!
Een bezoek aan de netwerkbeurs TEL is gratis! Na registratie op deze website kunt u het netwerkevenement kosteloos bezoeken. Dat geldt ook voor het uitgebreide workshopprogramma, waarvoor u zich op deze website kunt inschrijven. Laagdrempeliger kunnen we het voor bezoekers niet maken!

Waarom TEL bezoeken?
√             succesvol netwerken met vele ondernemers, branchegenoten en bezoekers
√             verstevigen van de band met uw bestaande relaties
√             uitbreiding van kennis via een omvangrijk gratis workshopprogramma
√             ontdek nieuwe markten, trends en ontwikkelingen
√             oriëntatie op eventuele aanschaf van nieuwe producten en diensten
√             gratis toegang

Registreer hier uw bezoek aan TEL2014 op 18 en/of 19 maart.

Gemeentepleinen
De Gemeentepleinen zijn pleinen door en voor gemeenten. Hier tonen gemeenten aan hun collega’s en bezoekers innovatieve oplossingen uit hun organisatie. Met daar omheen bedrijven uit de betreffende regio. De pleinen zijn de plek om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Op de pleinen worden allerlei activiteiten georganiseerd.

Voor wie?
Op TEL treft u een enorme verscheidenheid aan ondernemers, vooral uit de noordelijke provincies. Jonge en oudere ondernemers. Kleine en grote bedrijven en alle branches zijn present. Dat geldt ook voor de gemeentelijke overheid en landelijk werkende bedrijven en organisaties.

Waar?
TEL vindt plaats in het hypermoderne WTC Expo evenementencomplex te Leeuwarden, het grootste evenementencomplex van Noord-Nederland. Het tentoonstellingsoppervlakte van TEL beslaat de Friezenhal. Het uitgebreide gratis workshopprogramma wordt neergezet in de workshoparena’s op de beursvloer. 

TEL is hét nieuwe zakelijk platform voor Noord Nederland, waar elkaar ontmoeten, inspireren en zakendoen centraal staan. U komt toch zeker ook het nieuwe netwerken ervaren op TEL?

 

logo beurs leeuwarden 2014